BRUIDSBLOEMEN BRUSSEL

Een wijze combinatie van kleuren, nu eens zacht, dan weer levendig, de uitademingen van de ochtenddauw, in onze bloemenwinkel kronkelen de stengels, bloemblaadjes en bladeren zich tot harmonieuze, verrassende, geraffineerde composities. Met hun gracieusheid en elegantie, en hun ongeëvenaarde schoonheid, zullen de boeketten van Rose Noire u bekoren. Bruidsbloemen Brussel : maak van de mooiste dag van uw leven een droom die uitkomt met Rose Noire.

bouquet de fleurs anniversaire ixelles

BOEKETTEN DIE U SPRAKELOOS ZULLEN LATEN

 

U droomt al uw hele leven van deze dag en u wilt dat het perfect is. Goddelijke tafelversieringen, melodieuze muziek, gasten verkleed van top tot teen, en natuurlijk ook bewonderenswaardige bloemstukken. Laat uw zintuigen dus prikkelen door de zachtheid van een subtiel geurend bloemblaadje. Kortom : Sophie's tot in de puntjes verzorgde bloemstukken zullen u en uw gasten verrukken.

Geeft u de voorkeur aan een traditionele bruiloft, met wit, beige en delicate kleuren ? Of verkiest u zich te bevinden in een landelijk en origineel universum, gedecoreerd met heldere en vrolijke tinten ? Wat uw voorkeuren ook zijn, Sophie is er vooral om aan uw verwachtingen te voldoen. Ze heeft een ruime keuze aan moderne bloemen : traditionele bloemen, bijzondere bloemen, bloemen in verrassende kleuren en bloemen in pasteltinten. Laat u verrassen door verbazingwekkende combinaties, en vier de mooiste dag van uw leven in stijl.

BRUIDSBLOEMEN BRUSSEL - MEER DAN BLOEMBLAADJES ALLEEN

In onze boeketten vindt u vooral moderne en elegante combinaties. De uitzonderlijke kleuren van onze snij- en seizoensbloemen mengen zich tot prachtige en romantische bloemstukken. Sophie, echt gepassioneerd door trends, volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en combineert op perfecte wijze traditie en moderniteit.

Vertrouw op Rose Noire om aan al uw verwachtingen voor uw trouwdag te voldoen.

BRUIDSBLOEMEN BRUSSEL - ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58