BLOEMENKRANS ELSENE - ROSE NOIRE

In tijden van pijn hebben we vooral de steun van onze dierbaren het hardst nodig. Dankzij de kleine attenties en tedere gebaren van onze dierbaren slagen wij erin de beproevingen van het leven te overwinnen. De dood is geen uitzondering op de regel. De tere blaadjes van een rouwkrans herinneren ons aan de broosheid van het menselijk bestaan. Rose Noire - Bloemenkrans Elsene - stelt voor u delicate composities samen, die getuigen van uw genegenheid voor een overledene.

gerbe de fleurs ixelles

SOPHIE'S WINKEL

 

Als u door de deur van Rose Noire loopt, wordt u eerst begroet door de sprankelende Sophie. De afgelopen 25 jaar heeft zij de tijd genomen om te luisteren, adviseren en iedereen begeleiden die haar winkel binnenkomt. Gegarneerde boeketten, delicate assemblages en zorgvuldig gekozen kleuren zijn terug te vinden in de lange lijst van zijn creaties.

In haar bloemenwinkel zal Sophie alle tijd nemen om een sober en gedistingeerd boeket te vinden dat het best aan uw wensen beantwoordt. Met behulp van haar geduld en gevoel voor esthetiek vindt u in de boetiek van Rose Noire eindelijk de aandacht die u nodig hebt.

BLOEMENKROON EN BLOEMENKRANS ELSENE

Met vloeiendheid en harmonie verstrengelen de bloemblaadjes zich tussen de bladeren en vormen zo een bloeiende cirkel. Tussen de donkere tinten wordt de pijn van het verlies, maar ook de liefde van de nog aanwezige mensen geschetst. Een plantenkrans, die een laatste eerbetoon is aan de overledene, moet met zorg worden gekozen. Sophie kiest overigens haar kleurencombinaties zorgvuldig uit. Ze zijn een getuigenis van het verdriet om het verlies van een geliefde.

De bloemstukken voor haar kransen zijn fris, discreet en altijd goed gekozen. Zij zijn de ultieme getuigenis van een eeuwige gehechtheid aan een persoon die u na aan het hart ligt.

BLOEMENKRANS ELSENE - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58