CACTUS BRUSSELS - ROSE NOIRE

In Sophie's kostbare bloemenwinkel vindt u duizend soorten cactussen, voor het grootste plezier van uw ogen. Getint in donkere of gouden tinten, zullen deze majestueuze planten elk huis verfraaien, vooral door een vleugje sereniteit te brengen. Laat ze uw nieuwsgierigheid wekken als u door onze deur loopt. Rose Noire stelt haar collectie groene planten en cactus Brussel voor.

cactus bruxelles

CACTUSSEN EN GROENE PLANTEN

 

Naast de tientallen cactussen die u in de winkel vindt, vindt u bij Rose Noire ook allerlei soorten groene planten. Van het schattigste kleine vetplantje tot de imposante plant waarvan de opengeklapte bladeren aan een bananenboom doen denken, u vindt altijd wel iets dat u zal bekoren. Bovendien zorgen deze planten op natuurlijke wijze voor een meer ontspannen sfeer in de kamer.

Voor een kalme, rustgevende maar ook warme sfeer, heeft de selectie van Rose Noire iets om u tevreden te stellen. U zult een bijna oneindige keuze aan variëteiten hebben en u zult ook een palet van verbazingwekkende kleuren ontdekken.

DE CACTUS BRUSSEL VOOR DECORATIE

Om uw interieur een gezelligere uitstraling te geven, kiest u voor Scandinavisch geïnspireerde stijlen. Met de selectie groene planten en cactussen van Rose Noire ziet uw huis er altijd zonnig uit, wat voor weer het ook is. Cactussen bieden een onverwacht vleugje vrolijkheid en lichtheid. De planten van Rose Noire brengen charme en zachtheid in uw knusse nest. Dankzij hen zult u zich serener en vrediger voelen wanneer u besluit op uw sofa te gaan liggen.

Anderzijds stelt Sophie u plantenbakken voor, geselecteerd voor hun bijzondere en bewerkte aspect. Ze vormen de perfecte aanvulling op onze collectie exotisch uitziende planten. Vraag voor advies hoe u uw nieuwe plant het beste kunt opfleuren.

Tenslotte vindt u in de winkel een ruime keuze aan plantenbakken, de ene nog verbazingwekkender dan de andere. Ontdek tot slot onze bloemenbezorgservice, waarmee u de cactus van uw dromen thuis kunt ontvangen.

CACTUS BRUSSEL - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58