BLOEMEN BEZORGEN BRUSSEL

Voor alle momenten van het leven kan een bloem, of liever een boeket, uitdrukken wat u voelt. Feliciteer jonge ouders, beken uw liefde, bezegel uw vriendschap of vier een bruiloft of jubileum met een boeket geleverd door Rose Noire. Bloemen bezorgen Brussel : Sophie stelt voor u een boeket samen dat zijn gelijke niet kent, even prachtig als origineel.

fleurs de mariage ixelles

INVENTIEVE EN LANDELIJKE SAMENSTELLINGEN

 

Bloemstukken op basis van enkele seizoenskleuren, klassieke boeketten, of meer landelijke en moderne composities ? Wat uw inspiratie ook is, Sophie transformeert ze in delicate ornamenten die kunnen worden geleverd. De wirwar van gebladerte, stengels en bloemblaadjes onthullen de rijkdom van uw emoties, vooral door de fijnzinnigheid van de natuur. Of u nu de voorkeur geeft aan wulpse en zachte samenstellingen, of liever geraffineerde en elegante, de natuur is in overeenstemming met uw gevoelens en brengt het beste naar boven.

Of u nu van nature geheimzinnig bent, of dat u zich gemakkelijker openstelt, emoties liegen niet. Laat ze zich dus vrij uiten, door middel van een boeket samengesteld door Sophie. De bloemstukken die u vindt bij Rose Noire symboliseren steun, genegenheid of passie. Vraag Sophie om advies om er een te vinden die perfect bij uw bedoelingen past.

BLOEMEN BEZORGEN BRUSSEL - ALTIJD MEER VERRASSEN

Bent u ver weg van een geliefde en wilt u hem of haar verrassen met een boeket dat rechtstreeks in zijn of haar handen wordt bezorgd ? Kies dus voor een verrassingslevering : op de werkplek, of direct aan huis. Zeg in een oogwenk dat u hem of haar vreselijk mist met een elegant bloemstuk. Weinig dingen geven zoveel plezier als zo'n opmerkelijke aandacht.

Vertrouw op Sophie om een weelderig bloemstuk met grassen te ontwerpen: gepassioneerd door de grenzeloze pracht van mooie bloemstukken, werkt zij in haar bloemenwinkel aan de meest gedenkwaardige boeketten. Ze zal het dan bezorgen op het adres van uw keuze.

Wilt u een boeket laten bezorgen ? Gelieve dit contactformulier in te vullen. Om uw bestelling te bevestigen, gelieve een bankoverschrijving te maken gelijk aan het bedrag van het gevraagde boeket naar :

Fleur Concept BV
Amerikaansestraat, 160
1050 ELSENE

BE47001529698080

Door uw naam en voornaam te vermelden in vrije mededeling

Verstuur ook uw bewijs van overschrijving naar het e-mailadress : rosenoire160@hotmail.com 

Opgelet : de kosten voor het bezorgen van het boeket zijn niet inbegrepen in de prijs van het boeket - Een supplement van 15€ is van toepassing voor de levering overal in Brussel - Uw transfer moet dus deze extra 15€ omvatten.

  BLOEMEN BEZORGEN BRUSSEL - ONZE ANDERE DIENSTEN

  Neem contact op met Rose Noire

  Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

   Bloemist Rose Noire - Onze adressen

   Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

   Openingsuren :
   Maandag gesloten
   Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
   Zaterdag : 10.30 - 19.30
   Zondag : 10.30 - 17.00

   +32 475 61 44 58