KUNSTBLOEMEN BRUSSEL - ROSE NOIRE

In haar kostbare bloemenwinkel laat Sophie u kennismaken met haar echter dan echt kunstbloemen. De combinatie van tinten en schakeringen, bewerkt met smaak en verfijning, zal u blijven verbazen. Ook gecombineerd met chique en elegante vazen, worden haar ongeëvenaarde composities u aangeboden voor een meer dan aangename ontdekking. Duik in de wereld van Rose Noire - kunstbloemen Brussel - en laat u meeslepen door een wervelwind van kleuren.

fleurs artificielles bruxelles

ECHTER DAN ECHTE BLOEMEN

 

In een bosrijke en landelijke sfeer zal Sophie u eerst hartelijk ontvangen, alvorens u te begeleiden in uw zoektocht naar het perfecte boeket. Door een zorgvuldige en doordachte indeling heeft zij Rose Noire een ontspannen en creatieve sfeer gegeven. Altijd glimlachend en luisterend naar u, zal zij u helpen om de bladeren en de eeuwige bloemblaadjes samen te stellen voor een oogverblindend resultaat.

Bovenal komen de kunstbloemen van Rose Noire adembenemend natuurlijk over. In de bijpassende vazen, uitgezocht door Sophie, zijn deze planten van het mooiste effect. Lichte en natuurlijke tinten ontmoeten de felle en vurige kleuren van hun drager. Laat tenslotte uw fantasie de vrije loop bij het zien van de ongeëvenaarde associaties.

 ONZE KUNSTBLOEMEN BRUSSEL

 

Bij Rose Noire vindt u altijd een boeket aangepast aan al uw wensen. Verfraai uw centerpieces met een prachtig ornament, een zoete mix van wildernis en stadsdecor. Fleur uw woonkamer of uw eetkamer op dankzij de prachtige composities die wij aanbieden. Om uw interieur een warm gevoel te geven, kiest u voor oranje of zure tinten. Integendeel, voor een rustige en serene uitstraling kiest u onze bloemen in beige en roze tinten. Voor een verjaardagsboeket kiest u voor originaliteit met een eeuwig boeket. Vraag nu om aanbevelingen van Sophie, die boordevol ongebruikelijke en originele ideeën staat voor elke kamer in uw huis.

KUNSTBLOEMEN BRUSSEL - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58