BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN BRUSSEL

Door de deur van Rose Noire in te duwen, komt u vooral in een landelijk wereldje terecht. Rose Noire is ook een wereld waar zoete geuren zich vermengen met de geur van ochtenddauw. Hier flirten versgesneden bloemen met wild gebladerte, de ongeëvenaarde arrangementen die ik me voorstel zijn gehuld in delicaat versierde vazen. Bij Rose Noire vindt u elke week nieuwe kleuren en nieuwe bloemblaadjes, die overeenkomen met de huidige trends. Boeket verjaardagsbloemen Brussel : laat u meeslepen door de creativiteit die de natuur u brengt.

fleurs de mariage ixelles

EEN MODERN, ORIGINEEL EN LANDELIJK BOEKET

Voor een boeket verjaardagsbloemen hebt u in de eerste plaats seizoensbloemen nodig. Daarom let ik elke week op bloementrends en stel ik verrassende combinaties voor in de winkel. Net als een laboratorium is Rose Noire daarom mijn proefterrein. In mijn bloemenwinkel verzamel ik stengels en bloemblaadjes om uiteindelijk tot originele boeketten te komen, die beantwoorden aan de huidige trends, en die elke dag kunnen opvrolijken.

Vraag voor een verjaardag eerst advies aan mij. Laat me dan weten welke tinten bij u passen, en laat de magie gebeuren. Ik zal dan een speciaal boeket samenstellen voor de koningin of koning van de dag. Onze bloemen kunnen ook rechtstreeks bij uw vriend thuis worden geleverd.

Pour un anniversaire, demandez d'abord conseil auprès de moi. Précisez-moi ensuite quels sont les tons qui vous conviennent, et laissez la magie opérer. Je composerai alors un bouquet spécial pour la reine ou pour le roi de la journée. Nos fleurs peuvent également se faire livrer directement au domicile de votre ami ou de votre amie.

BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN BRUSSEL - DENK OOK AAN KUNSTBLOEMEN

Zou u liever een eeuwig boeket schenken ? Kies dus uit een hele reeks bloemen die echter dan echt zijn. Hun onveranderlijke schoonheid is een perfecte weerspiegeling van uw onsterfelijke genegenheid. Pas de kleuren aan met een sierlijke vaas of een krans van stengels en bladeren. Uw boeket zal indruk maken, en zal de ontvanger eindelijk raken zoals het hoort. Kom nu en ontdek al onze assortimenten in de winkel. Of bestel direct online en maak gebruik van onze verrassingsbloembezorgservice voor onze geweldige boeketten. Kies uit onze gedroogde bloemen of onze kunstbloemen de bloem die u het mooist vindt.

VIND EEN KWALITEITSBOEKET BLOEMEN DAT U ZAL DOEN DROMEN, IN BRUSSEL

Aan de ene kant is een boeket kwaliteitsbloemen zeer decoratief voor uw kleine cocon. Het geeft frisheid aan uw interieur, brengt vrolijkheid aan uw evenementen en verwarmt de harten van uw vrienden. Inderdaad, er is niet veel nodig om leven, vreugde en dromen te brengen ! Aan de andere kant is het ook belangrijk om een kwaliteitsboeket bloemen te kiezen omdat de puurheid, de delicatesse, de natuurlijkheid en de zachtheid van de bloemen al hun betekenis behouden als we denken aan het aanbieden van verse boeketten. Daarom is het belangrijk om seizoensbloemen te kiezen. Dankzij mij hoeft u daar niet meer aan te denken: ik maak en vertroetel uw bloemstukken volgens uw wensen en de seizoenen. Ik ben een echte liefhebber die weet hoe in het oor van bloemen te fluisteren.

bouquet de fleurs bruxelles

Tenslotte, het laatste ingrediënt om uw droom waar te maken is zeker het vinden van een kwaliteitsbloemist. Ik ben een specialist in bloemsierkunst die, dankzij mijn kennis van bloemen en planten, originele, elegante en moderne combinaties zal kunnen voorstellen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, van de steel tot de stamper. Inderdaad, geen detail wordt overgeslagen om uw droomboeket bloemen te verkrijgen.

DE DIENSTEN VAN ROSE NOIRE - SPECIALIST IN BOEKETTEN BLOEMEN IN BRUSSEL

Tegenwoordig is elke gelegenheid goed voor het schenken van boeketten bloemen :

 • Harten veroveren met een bruidskrans op een bruiloft
 • Bloemenkransen aanbieden om steun te betuigen in tijden van nood
 • Boeketten rode bloemen sturen op Valentijnsdag
 • Uw familie en vrienden verrassen met een cactus op een verjaardag

Dankzij Rose Noire, uw bloemenwinkel in Brussel, is er voor ieder wat wils ! Kunstbloemen, gedroogde bloemen, verse bloemen, seizoensbloemen of nieuwe bloemen volgens de laatste trends... Ik kan u op de hoogte brengen !

ROSE NOIRE : UW LOCALE BLOEMIST IN BRUSSEL

Vriendin van bloemen, ik ben een lokale bloemist die werkt in Elsene en in de aangrenzende wijken zoals Sint-Gillis, Vorst, Ukkel of andere 15 gemeenten. Dus of u nu in de buurt van het Sint-Gillisvoorplein, van Churchill, van het Tenboschpark of van de Hoogte Honderd woont, u kunt snel het boeket van uw dromen vinden. Zeker omdat ik, rekening houdend met uw behoeften, ook uw bloemstukken bij u thuis lever. In de loop der jaren komen klanten (die vrienden zijn geworden) regelmatig terug om me te vertellen over hun bloemenwensen. En als ik hun ogen zie schitteren, weet ik dat ik geslaagd ben in mijn missie : alle emoties overbrengen die mooie boeketten bloemen kunnen brengen. Een gevoel dat nu voor mij een fascinatie is geworden.

fleurs de mariage ixelles
fleuriste saint-gilles
fleuriste ixelles

BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN BRUSSEL - ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58