GEDROOGDE BLOEMEN BRUSSEL

De kleurige bloemblaadjes die de bloemstelen sieren, verwelken even snel als de regen opdroogt. Met het verstrijken van de tijd vervaagt de pracht van de snijbloemen, om uiteindelijk een bitter gevoel achter te laten. Maar gedroogde bloemen trotseren de universele wetten en behouden voor altijd hun prestige. Door (uzelf) deze wonderen aan te bieden neemt u een hap uit de onsterfelijkheid. Gedroogde bloemen Brussel : Rose Noire presenteert u haar meest bloeiende composities van onvergankelijke schoonheid.

fleurs séchées Bruxelles

DECORATIEVE BLOEMSTUKKEN, MAAR NIET ALLEEN

Kies bij Rose Noire combinaties van stengels en gedroogde bloemblaadjes, en kleur uw interieur met smaak. Gedroogde bloemen geven het middenstuk een boost en fleuren een inkomhal in een oogwenk op. Geef uw huis een landelijke uitstraling met gedroogde bloemen, met boeketten die ik in mijn bloemenwinkel samenstel.

Kies uw gedroogde bloemen zorgvuldig, zowel voor hun kleur, de emoties die ze bij u oproepen, als voor wat ze kunnen voorstellen. U kunt kiezen tussen eerder rauwe en gedurfde tinten, of meer tedere pastelkleuren. Vraag mij, uw gepassioneerde bloemist, om advies over hoe u uw decor kunt moderniseren met originele combinaties van tinten. Bij Rose Noire vindt u elke week gedroogde bloemen die de trends volgen.

GEDROOGDE BLOEMEN BRUSSEL - KIES VOOR ORIGINALITEIT

Ik ben een bloemist met een passie voor evenwicht, en ook voor moderne combinaties van de elementen van de natuur. In mijn winkel vindt u zowel betoverende boeketten als zeer elegante kunstbloemen. Gedroogde bloemen worden gecombineerd met versierde en gekleurde vazen, nu eens sober, dan weer weelderig en dynamisch.

Vraag nu advies over hoe u uw wensen kunt combineren met smaak en elegantie. Ik zal met enthousiasme vertellen over de vele bloemblaadjes en de mooiste manier om ze in de verf te zetten. Ontdek ook onze boeketten verjaardagsbloemen, waarin verse bloemen en gedroogde bloemblaadjes harmonieus met elkaar worden vermengd.

UW WINKEL VOOR GEDROOGDE BLOEMEN IN BRUSSEL : EEN LOKAAL BEDRIJF

Droomt u er al lang van om het perfecte boeket gedroogde bloemen te vinden om uzelf een plezier te doen ? Of om een beetje warmte te brengen naar de mensen die u lief hebt ? Niet voor lang meer. Rose Noire, uw winkel voor gedroogde bloemen in Brussel bevindt zich zo dicht mogelijk bij u thuis ! Ik koester inderdaad bloemen in Elsene, vlakbij Sint-Gillis, Ukkel en Vorst. Op deze manier is uw winkel voor gedroogde bloemen gemakkelijk bereikbaar ! Vooral omdat Rose Noire ook een bezorgservice biedt. En dit, om aan al uw behoeften te voldoen, waar u ook bent.

fleurs séchées Bruxelles

Ik werk met een breed assortiment gedroogde bloemen in verschillende kleuren en verzorg bloemstukken volgens de seizoenen en uw wensen. Daarom heb ik in de loop der jaren een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen met mijn klanten, die mij nu al hun florale wensen toevertrouwen. Inderdaad, geboeid door hun zachtheid, betoverd door hun geuren, gefascineerd door hun kleuren, zal ik zorg dragen voor uw bloemstukken.

KWALITEIT GEDROOGDE BLOEMEN VINDT U BIJ ROSE NOIRE

Vroeger, als we dachten aan gedroogde bloemen, stelden we ons stoffige bloemstukken, verlaten boeketten of droge takken voor. Maar nu is het tegenovergestelde het geval, gedroogde bloemen zijn een essentieel onderdeel van de decoratie geworden

Tegenwoordig is het zelfs moeilijk om zonder te doen. Gedroogde bloemen zijn erg trendy geworden, ze zijn overal ! Nu maken ze deel uit van al uw interieurs en staan ze op elke Instagram-feed.

Kijk ook eens op : de Instagram van Rose Noire.

Eigenlijk is dat niet verwonderlijk, want gedroogde bloemen zijn genoeg om leven te brengen in uw interieur en zijn gemakkelijk te onderhouden (u hoeft zelfs het water niet te verversen). Om dit resultaat te bereiken is het echter moeilijk om een winkel voor gedroogde bloemen van goede kwaliteit te kiezen.

Daarom werk ik met moderniteit en smaak aan elk van uw bloemendromen. Dankzij mijn passie en liefde voor bloemen, kan ik boeketten van gedroogde bloemen aanbieden die even mooi als trendy zijn. Inderdaad, elk blad, elk takje, elke stengel en stamper van uw boeket gedroogde bloemen worden met zorg en delicatesse behandeld. U zult snel merken dat mijn elegante bloemstukken warmte brengen in uw huis !

GEDROOGDE BLOEMEN BRUSSEL - ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58