VAAS MET BLOEMEN IN ELSENE : ROSE NOIRE SUBLIMEERT UW BLOEMEN

In mijn bloemenwinkel, Rose Noire, creëer en verbeeld ik bloemstukken in landelijke stijl. Ik bied u graag kwaliteitsbloemen en instagrammable bloemstukken aan. Als de bloemen alleen het interieur al sublimeren, dan geven de retro vazen, keramiek vazen, metalen vazen... van Rose Noire er een moderne en pep's touch aan. Kom en vind uw vaas met bloemen in Elsene zonder verder uitstel.

bouquet de fleurs anniversaire ixelles

VAAS MET BLOEMEN IN ELSENE : UW TINTJE TRENDY DECORATIE

 

We bezitten allemaal unieke interieurs die we met trots bewonen. Rustiek, minimalistisch, art-deco of Scandinavisch, de interieurdecoratie weerspiegelt vaak de ziel van de persoon. Daarom vind ik het essentieel om een mooie variëteit aan vazen aan te bieden. Glazen vaas, keramieken vaas, metalen vaas, aarzel niet om verschillende materialen te combineren.

Ik ben gewend aan het samenstellen van diverse bloemstukken en zal u graag adviseren en helpen bij het kiezen van uw vaas met bloemen in Elsene. Verfraai uw interieur met decoratieve voorwerpen in originele vormen en oneindig veel kleuren.

DE WERELD VAN ROSE NOIRE : EEN GEPASSIONEERDE BLOEMIST

 

Mijn ervaring en mijn passie voor bloemsierkunst stellen mij in staat om alledaagse boeketten van bloemen en bloemcomposities te creëren waarop u verliefd zult worden. Werken met bloemen is niet zomaar een job, het is een kunst. In mijn landwinkel, vindt u verse bloemen, gedroogde bloemen, cactussen... Maar het is vooral met veel plezier dat ik u tips en trucs over bloemen doorgeef. Het delen van mijn liefde voor deze natuurlijke wonderen is wat mij elke dag drijft.

Gekleurde of neutrale tinten, boeket verse bloemen, bloemenkroon of bruidsboeket, ik realiseer al uw wensen met smaak. Ik hecht ook veel belang aan het samenstellen van bloemencreaties die perfect bij uw interieur passen. Daarom stel ik in mijn bloemenwereld ook vazen voor die de verschillende beschikbare planten des te meer sublimeren.

VAAS MET BLOEMEN ELSENE - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58