BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN ELSENE

Treed binnen in de fascinerende wereld van Rose Noire, boordevol verrassende kleurencombinaties en betoverende geuren. Bloemblaadjes, gebladerte en decoraties verstrengelen en vermengen zich om originele kleurassociaties samen te stellen. Om een speciale gelegenheid te vieren, vindt u zowel discrete en verfijnde boeketten als fleurige en zwierige boeketten. Rose Noire - boeket verjaardagsbloemen Elsene - bedenkt, stelt samen en levert onnavolgbare bloemenassortimenten voor u.

bouquet de fleurs anniversaire ixelles

ADEMBENEMENDE SAMENSTELLINGEN

 

Pasteltinten of liever felle kleuren, laat uw fantasie de vrije loop. Sophie en haar creatieve ideeën zullen u helpen om uw emoties vorm te geven door middel van doordachte, vrolijke en ook originele samenstellingen.

Kies voor een verjaardag vers gesneden bloemen met een zoete geur die het hart van de ontvanger zal beroeren. Of kies integendeel voor kunstbloemen, echter dan echt. Want deze zullen net zo lang duren als uw genegenheid. Geef het geschenk van alle pracht die de natuur te bieden heeft met een elegant boeket van Rose Noire.

 ONZE AANBIEDING VAN HET BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN ELSENE

Rose Noire begeleidt u in de zoektocht naar harmonie en voluptueusheid boven alles. Sobere en delicate samenstellingen, met zachte tinten of eerder weelderige composities met heldere tinten, we schikken naar uw wensen.

In onze bloemenwinkel vindt u seizoensgebonden plantencombinaties, zowel in de winter als in de zomer. We respecteren het ritme van de planten om ze niet te overhaasten. Op die manier kunnen we u het beste bieden wat de natuur te bieden heeft.

Sophie is er om u te adviseren en u te helpen het mooiste boeket samen te stellen. Aarzel daarna niet om te vragen naar onze bloemenbezorgservice. Zo kunt u uw vriend(in) verrassen met een boeket waar en wanneer u maar wilt.

BOEKET VERJAARDAGSBLOEMEN ELSENE - ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58