VAAS MET BLOEMEN IN BRUSSEL : VERSIER UW BOEKETTEN MET ROSE NOIRE

Ze zijn origineel, met gekleurde tinten of soberder en zijn de kleine toets die alles in een interieur kan veranderen, vazen zijn tegenwoordig voorwerpen van design en trendy decoratie. Als bloemenwinkel met duizend en één geuren, biedt Rose Noire u de vaas met bloemen in Brussel die bij uw interieur en uw Instagram-feed past.

fleuriste ouvert le dimanche

ROSE NOIRE : WAAR PASSIE EN NATUUR IN ELKAAR VERSTRENGELEN

 

Rose Noire is vooral een verhaal van passie. Al dertig jaar meng ik mijn dagelijks leven met de verfijnde bloemblaadjes en unieke geuren die de natuur ons biedt. Ik selecteer zorgvuldig elke plant in mijn bloemenwinkel. Verse seizoensbloemen, gedroogde bloemen, cactussen en planten. Laat u meeslepen door de betoverende magie van planten.

Een boeket verse bloemen of een arrangement met gedroogde bloemen, bloemsierkunst is niet uit te vinden. Mijn ervaring, mijn passie en mijn kennis garanderen u een werk van kwaliteit dat met smaak en altijd in overeenstemming met uw wensen wordt gerealiseerd.

VIND DE VAAS MET BLOEMEN DIE UW INTERIEUR ZAL SUBLIMEREN

Mooie bloemen in een interieur moeten rusten in een bloemenvaas die weet hoe ze te sublimeren. Dit is ook de reden waarom Rose Noire u vazen biedt met unieke stijlen en kleuren.

Vaas van keramiek, glas of geborsteld metaal. Kies de vaas die het best bij uw bloemstuk en uw decor past. Geef dimensie en reliëf aan uw bloemstuk door verschillende materialen te combineren. Of durf stijlen te mixen en combineer een minimalistische vaas met een art-deco vaas. Laat uw fantasie de vrije loop en kies de vaas met bloemen in Brussel die uw boeket zal opfleuren en sublimeren.

 

VASE MET FLOWERS BRUSSELS - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58