BLOEMIST UKKEL - ROSE NOIRE

Een bloemige winkelpui, subtiele geuren, maar ook verstrengelde bloemblaadjes, Rose Noire - Bloemist Ukkel - heeft alles om uw zintuigen te prikkelen. Van voorname bloemstukken die uw avonden opfleuren, tot reusachtige boeketten voor uw meest prestigieuze evenementen, Sophie stelt adembenemende bloemwerken voor u samen.

bouquet de fleurs anniversaire ixelles

VOEG VREUGDE TOE AAN UW EVENEMENTEN

De originele en creatieve kleurmengsels hebben vooral de bijzonderheid om de ogen te verbazen. Stelt u zich een evenement voor zonder bloemboeketten, en de magie verdampt even snel als een klaproos verbleekt. Terwijl daarentegen een receptie met duizenden bloemblaadjes, verstrengelde bladeren en gevlochten takken alleen maar een succes worden. Laat geen detail achterwege om uw receptie tot een succes te maken.

U organiseert binnenkort een feest en u wilt van deze dag een onvergetelijk moment maken ? Dus, denk aan een uitzonderlijke decoratie, en vertrouw mij uw project toe. Gepassioneerd door de harmonie van kleuren en de schoonheid van bloemen, stel ik me voor dat voor u composities met smaak zijn gemaakt. Voor een viering, een werkfeest, een bruiloft of een verjaardag, de samenstellingen van Rose Noire zullen u steeds weer in verrukking brengen en u veel complimenten bezorgen.

BLOEMIST UKKEL - RAAK UW DOEL RECHT IN HET HART

Wilt u een boodschap overbrengen, maar vindt u niet de woorden om ze uit te drukken ? Laat uw gevoelens spreken, met een boeket van betoverende kleuren en geuren.

Druk uw liefde uit met betoverende composities, eerder in zachte en gedistingeerde tinten.

Wens een vriend het allerbeste met een boeket versgesneden bloemen.

Laat uw passie los, en bied dan scharlaken rozen per dozijn aan.

Kortom : wat uw inspiratie ook is, de planten en bloemen van Rose Noire zullen met u spreken.

Vraag nu advies aan mij, in mijn bloemenwinkel. Ik zal al mijn inspiratie gebruiken om u tevreden te stellen.

ROSE NOIRE, UW BLOEMIST IN DE BUURT VAN UKKEL BEZORGT U THUIS

Ten eerste, stelt u zich een bruiloft, een doopsel, een communie, een feest of een verjaardag voor zonder bloemendecoratie... Dit is geen optie. Daarom vergezelt Rose Noire u op al deze momenten van het leven. Ik ben uw bloemist in de buurt van Ukkel en ik ben ook een echte liefhebber van bloemen en planten. Geloof me, Rose Noire heeft iets om van te dromen ! Inderdaad, ik onderscheid me door mijn moderne en trendy aanpak, en ik bezorg zelfs bloemen aan huis in verschillende Brusselse wijken zoals : Ukkel, Sint-Gillis, Elsene, Vorst of andere 15 gemeenten. In ieder geval zult u uw bestelling snel geleverd kunnen krijgen.

livraison de fleurs bruxelles

Wat is er immers romantischer dan een boeket rode rozen voor Valentijnsdag ? Wat is er vrolijker dan een bloemstuk in rustieke stijl voor Moederdag ? Bestel een prachtig boeket bij Rose Noire, uw bloemist in de omgeving van Ukkel, en vertrouw uw bloemendromen toe ! Van nu af aan kunt u me alles vragen, ik zal u niet "naar de rozen" sturen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PROFESSIONELE BLOEMIST ?

Op het eerste gezicht is het samenstellen van een boeket bloemen eenvoudig. Het is echter precies het tegenovergestelde ! Inderdaad, een boeket met smaak en elegantie creëren is een kunst die voortkomt uit een grote passie voor bloemen. Voor mij is het meer dan een hobby, in feite is het de mooiste roos uit mijn hoed ! Al 30 jaar koester ik bloemen met passie en fascinatie, en stel ik voor mijn klanten boeketten samen die met liefde zijn gecomponeerd. Onder de bloemen die u in de winkel zult vinden :

 • Gedroogde bloemen
 • Bloemenkrans
 • Kunstbloemen (echter dan echt)
 • Verse bloemen, seizoensgebonden, volgens de laatste trends
 • Landelijke boeketten voor alle gelegenheden
 • Cactussen
 • Groene planten

Kortom : er is voor elk wat wils ! Bovendien staat Rose Noire, uw bloemist in de buurt van Ukkel, garant voor de kwaliteit van haar bloemen en planten. Het kiezen van een kwaliteitsbloemist is essentieel om uw interieur en uw decoratie te verfraaien. Dankzij mijn 30 jaar ervaring en mijn passie voor de schoonheid van bloemen, kan ik smaakvolle bloemstukken voor u maken. En dit, terwijl ik altijd op zoek ben naar de nieuwste trends, want mijn bewondering voor bloemen is onverzadigbaar.

BLOEMIST UKKEL - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58