BLOEMIST SINT-GILLIS - ROSE NOIRE

Een licht briesje op uw blote huid, de geur van snijbloemen, het geluid van een nachtegaal in de verte, de zonsopgang aan de horizon... De schoonheid van de natuur is eindeloos. Dankzij Rose Noire - Bloemist Sint-Gillis - Geef een stukje van dit wonder aan iemand die u lief is.

cactus bruxelles

EEN GEDICHT VOOR DE ZINTUIGEN

Verrassende composities van bloemblaadjes, een wirwar van elegante kleuren, maar ook een mengeling van subtiele geuren. De boeketten die ik samenstel zijn een mengeling van pep's kleuren, country assemblies, en ook modern. Met andere woorden : bij Rose Noire vindt u zowel seizoensgebonden samenstellingen als trendy boeketten. Laat uw emoties spreken, en doe een geliefde een plezier met een prachtig boeket, door mij samengesteld.

Volgens uw voorkeuren en smaak zal ik een origineel en modern boeket voor u creëren. Of, ik geef de voorkeur aan klassieke, traditionele melanges als u in de stemming bent voor meer zoetheid. Wilt u uw vrouw behagen, die trends volgt en van nieuwigheid houdt ? Dan ontwerp ik een boeket voor u met moderne en frisse kleuren. Elke week ontvangen wij bloemen in steeds verrassender kleuren, nieuwe en seizoensbloemen.

BLOEMIST SINT-GILLIS - VERRAS MET ONZE BOEKETTEN

Houdt u van originaliteit en het onverwachte en bent u op zoek om een geliefde te verrassen ? Onze buitengewone combinaties zullen u blijven verbazen. Voor elke viering van het leven, begeleiden onze bloemen uw intenties. Verjaardagsboeket, bruidsbloemen, of gewoon om te behagen, denk aan een rustiek boeket van Rose Noire. Maak ook gebruik van onze bloemenbezorgservice, om overal in Brussel een boeket te laten bezorgen.

Denk ook aan groene planten en cactussen, symbolen van weerstand tegen de tijd. Als teken van uw grenzeloze en oneindige genegenheid voor iemand die u na aan het hart ligt, zijn ze de perfecte weergave van uw gevoelens.

Vraag om mijn hulp in mijn bloemenwinkel, voor de keuze van uw boeket, of uw plant. Mijn wijze raad zal u helpen de mooiste boodschap over te brengen.

KIES TRENDY BLOEMEN UIT ROSE NOIRE

Kent u allereerst het geheim om u thuis nog beter te voelen ? Of meer afgestemd op de vreugdevolle gebeurtenissen in uw leven ? Rose Noire, uw bloemist in de buurt van Sint-Gillis zal u vertellen : bloemencreaties. Inderdaad, bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken... ze parfumeren ook de lucht en maken uw huis schoon ! Daarom ben ik zo gepassioneerd over bloemblaadjes en planten, een echte bloemenspecialist en liefhebber van de voordelen van een mooi boeket bloemen, die zo gepassioneerd is over bloemblaadjes en planten... Ik zal u met mijn moderne en trendy smaak kunnen opvrolijken !

fleuriste ouvert dimanche

DE LEVERINGSZONES VOOR UW BLOEMENBOEKETTEN

Rose Noire, gelegen op een steenworp van Sint-Gillis, biedt bloemenleveringen aan huis : of u nu in Elsene, Sint-Gillis, Vorst, Ukkel of in de 15 andere gemeenten woont, u kunt uw bloemen snel laten bezorgen. Hoe dan ook, of u nu een boeket rozen, landbloemen of gedroogde bloemen wilt, vraag het mij maar ! Afhankelijk van het seizoen stel ik boeketten samen met de bloemen van uw keuze.

Koop voortaan uw bloemen bij de bloemist in Sint-Gillis of laat prachtige boeketten thuisbezorgen (Ukkel, Elsene, Vorst, enz.). Vooral omdat een simpel boeket vaak al genoeg is om uw huis op te sieren.

BEL EEN GEKWALIFICEERDE BLOEMIST IN DE BUURT VAN SINT-GILLIS

Niet alle bloemen zijn gelijk ! Het is immers noodzakelijk om kwaliteitsbloemen te kunnen garanderen voor een uitmuntend resultaat. Daarom selecteer ik zorgvuldig de bloemen waaruit uw ornamenten bestaan. Bloemen hebben geen geheimen voor mij ! Inderdaad, dankzij mijn 30 jaar ervaring zullen uw bloemencomposities van bloem tot bloem met finesse en elegantie bewerkt worden.

Bovendien heeft mijn winkel zeker iets om u te betoveren met de geur van bloemen en om een beetje magie in uw dagen te brengen :

 • Kunstbloemen (echter dan echt)
 • Verse, seizoensgebonden bloemen (en altijd nieuwe bloemen in de winkel)
 • Bloemenkransen
 • Boeketten voor evenementen (bruiloften, verjaardagen, doopfeesten, enz.)
 • Groene planten
 • Cactussen
 • Vazen en manden
 • Gedroogde bloemen in felle kleuren

Zoals u ziet, is er genoeg om uw interieur te verfraaien of uw evenementen te sublimeren !

Tot slot, als u wenst te dromen in kleuren en geuren van bloemen, aarzel dan niet om Rose Noire te contacteren : uw referentie bloemist in de buurt van Sint-Gillis ! Als ik uw ogen zie schitteren bij de ingang van mijn winkel, weet ik dat ik geslaagd ben in mijn opdracht : mijn liefde voor bloemen op u overbrengen.

BLOEMIST SINT-GILLIS - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58