BLOEMIST BRUSSEL - ROSE NOIRE

Rose Noire is meer dan alleen een bloemenwinkel. Rose Noire is vooral een liefde voor harmonieuze kleuren, voor verrassende combinaties en voor zoete geuren. Het is met zorg en nauwgezetheid dat ik elk van deze composities organiseer, zodat uiteindelijk geen enkele u onverschillig zal weten te laten. Dankzij de magie van een mooi boeket worden harten verwarmd en geesten gekalmeerd. Laat u meevoeren naar de wereld van Rose Noire - Bloemist Brussel - en laat uw zintuigen de vrije loop.

fleuriste ixelles

 ZEG HET MET BLOEMEN

Bij elke gelegenheid, in elk seizoen, spreken onze boeketten u aan.

Vier een bruiloft met een moderne, rustieke en seizoensgebonden combinatie. Houdt u van klassieke boeketten ? Volgens uw voorkeuren, kan ik originele samenstellingen van bloemen bedenken.

Laat uw passie tot uiting komen in vurige composities van rode rozen.

Troost een geliefde na het verlies van een dierbare met discrete bloemensets in pasteltinten.

Sommige emoties zijn zo sterk dat het moeilijk is om de juiste woorden te vinden om ze uit te drukken. Daarom begeleid ik u bij het ontwerp van uw boeket. Eerder romantisch en karakteristiek, of integendeel, met een felle en wilde blik, is het de weerspiegeling van uw diepste gevoelens.

BLOEMIST BRUSSEL - DE NATUUR EN HAAR WONDEREN

 

Naast de ingewikkelde combinaties van ineengestrengelde bloemblaadjes biedt Rose Noire verfijnde, imposante en grootse groene planten. Discrete planten, eenvoudige planten, maar ook overvloedige planten, vurige planten. Dus, laat uw verlangens spreken, bezwijk voor hun charme en kies de composities die u verkiest.
Bent u op zoek naar een geschenk dat nooit zal verbleken, of wilt u gewoon uw dagelijks leven opvrolijken ? Laat u dan verleiden door onze cactuscollecties. Laat uw ogen zich verwonderen over al hun schakeringen groen, al hun afmetingen en al hun originaliteit. Ontdek ook onze boeketten verjaardagsbloemen, die u gemakkelijk door ons kunt laten bezorgen.
Neem contact met mij op om al haar deskundig advies over dit onderwerp te krijgen.

VIND EEN GEPASSIONEERDE BLOEMIST IN BRUSSEL

Dankzij hun parfum en hun kleuren hebben bloemen de gave om geesten te kalmeren en interieurs of evenementen te verfraaien. Deze bloemenkracht wordt echter alleen gevoeld door kwaliteitsbloemisten. Daarom biedt Rose Noire, uw bloemist in Brussel, u elegante, moderne en levendige bloemstukken die u een goed gevoel geven. Gepassioneerd door bloemen en planten, werk ik met kwaliteitsbloemen om aan al uw wensen te voldoen. U vindt zeker wat u zoekt, de keuze is breed : kunstbloemen (toch echter dan echt), gedroogde bloemen, cactussen, bloempotten, boeket verse bloemen, boeket seizoensbloemen, enz. Zoals u kunt zien, hebben bloemen geen geheimen voor mij !

cactus bruxelles

Bovendien is Rose Noire, uw bloemist in Brussel, ideaal gelegen in de wijk Elsene. Of u nu in Ukkel, Sint-Gillis, Vorst of in andere Brusselse gemeenten woont, aan mij kunt u uw bloemenwensen toevertrouwen. Vooral omdat ik ook een bezorgservice aanbied.

 ROSE NOIRE: EXPERTISE TOT IN DE BLOEMBLAADJES

Op het eerste gezicht is het samenstellen van een mooi boeket bloemen voor iedereen toegankelijk. Toch kan het beroep van bloemist niet geïmproviseerd worden ! Inderdaad, om schitterende bloemstukken te verkrijgen die u doen dromen, hebt u ervaring nodig, finesse en... weten hoe u met bloemen moet praten. Ik heb niet alleen groene vingers, ik ben ook een echte liefhebber van mijn werk en van bloemsierkunst. Daarom creëer ik voor u al meer dan 30 jaar composities die van bloem tot bloem, van bloemblad tot bloemblad, met passie en zachtheid tot in de kleinste details worden uitgewerkt. Thuis zeg ik ook graag dat het een echt cadeau is.

Tot slot kunnen we ook zeggen dat uw bloemist in Brussel op de uitkijk staat voor de laatste trends... Ja, niets ontgaat mij, dus mijn bloemstukken zullen uw interieur sublimeren of de harten van de ontvangers verwarmen.

BLOEMIST BRUSSEL - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58