BRUIDSBLOEMEN ELSENE - ROSE NOIRE

Een evenwichtige mix van pastel- en heldere tinten, maar ook een mengeling van zoete geuren die uw neusgaten zullen parfumeren. Bladeren en bloemen vermengen zich met elegantie en verfijning om het boeket samen te stellen dat de gelukkigste dag van uw leven symboliseert. Zowel door hun verrassende karakter als door hun glinsterende kleuren zullen Sophie's bloemstukken u versteld doen staan. Rose Noire - bruidsbloemen Elsene - biedt u een selectie van goddelijke boeketten aan.

fleurs de mariage ixelles

 ROSE NOIRE BLOEMENWINKEL

 

Een nette indeling, maar bovenal goed doordacht. Zacht licht, dat de intensiteit van de bloementinten accentueert. Een levendige, landelijke wereld waar u voor altijd in wilt blijven. Als u de deur van onze bloemenwinkel opendoet, ontdekt u Sophie's wereld. Gepassioneerd door het onmetelijke plezier van de natuur, besloot ze daarom elke dag van haar werk een feest te maken. Door middel van elegante boeketten met heldere en glinsterende kleuren, zal ze u uiteindelijk haar mooiste bruidsbloem ideeën presenteren.

Sprankelende en zwierige combinaties of eerder sobere en elegante composities ? Sophie past zich aan de wensen van de bruid en bruidegom aan. Haar nieuwe ideeën zullen niet ophouden uw verbaasde ogen te verrukken. De keuze zou wel eens moeilijker kunnen zijn dan u had gedacht, want Rose Noire biedt u een oneindige keuze aan gegarneerde boeketten.

DECORATIES EN BRUIDSBLOEMEN IN ELSENE

Naast het boeket dat uw handen zal sieren op de langverwachte dag, maakt Rose Noire ook prachtige zaaldecoraties. Centerpieces met een vurige samenstelling van in elkaar verstrengelde bloemblaadjes en planten, zuilen versierd met geurige bloemen en tenslotte een stralend gangpad, omzoomd met duizend kleuren. Laat uw gasten onderdompelen in een betoverd universum en ontvang alles wat de natuur te bieden heeft, dankzij Rose Noire.

Vraag Sophie om advies en ze zal de tijd nemen om naar uw wensen te luisteren. Ze zal u dan adviseren over de beste boeketten en versieringen voor een dag die niemand zal vergeten.

BRUIDSBLOEMEN ELSENE - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58