BLOEMIST VORST - ROSE NOIRE

In een zachte en elegante sfeer ontvangt Sophie u in haar winkel met bloemen en groene planten van allerlei soorten. Bij Rose Noire - Bloemist Vorst - smelten kleuren en geuren samen tot serafijnse boeketten die uw hart zullen doen smelten. Dus, laat de rijkdom van de natuur u betoveren, door de deur van Rose Noire binnen te duwen.

cactus bruxelles

MODERNE EN ALTIJD SEIZOENSGEBONDEN COMBINATIES

 

Rood, paars, blauw, oranje, geel, enz., maar altijd levendig, de kleuren van bloemen brengen sterke en krachtige gevoelens over. Elke week komen er nieuwe bloemen binnen in Sophie's winkel, waar ze vormen en kleuren combineert tot een dynamisch en levendig resultaat.

De schoonheid van bloemen komt ook voort uit hun associatie. De kleuren vloeien in elkaar over, de vormen vermengen zich, en vormen zo moderne composities. Feliciteer, geef een compliment of zeg "Ik hou van jou" met een uitgebreid boeket van Rose Noire.

BLOEMIST VORST - DE BLOEMEN SPREKEN MET U

De grassen bij Rose Noire veranderen elke week. Elk seizoen heeft namelijk zijn eigen trends en unieke kleurschakeringen. Door urenlang nadenken en experimenteren slaagt Sophie erin seizoensgebonden tinten tot in de perfectie te combineren en zo uw ogen met boeketten te verwonderen. Dankzij de kleurrijke composities kunt u uitdrukking geven aan uw meest levendige gevoelens.

Geef bloemen: aan uw vrienden, uw familie, uw vrouw, en toon uw liefde en genegenheid. Mis nooit een kans om uw gevoelens te delen, want ze zijn de bron van al uw vreugde. Met gratie en voluptueusheid helpen de boeketten van Rose Noire u om uit te drukken wat u niet kunt verwoorden. Kies in de winkel, of maak gebruik van onze bloemenbezorgservice, om een vriend(in) een mooi verjaardagsboeket aan te bieden.

Vertrouw uw ideeën toe aan Sophie, zodat zij u kan begeleiden bij het creëren van de perfecte compositie. Dan weet u zeker dat u uw doel bereikt. Laat uw liefde zowel met woorden als met gebaren tot uitdrukking komen.

BLOEMIST VORST - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58