BLOEMIST ELSENE - ROSE NOIRE

Door de deur van Rose Noire binnen te duwen, betreedt u vooral een betoverend universum, gevuld met duizend geuren en kleuren. In deze winkel vindt u een reeks bloeiende planten die zowel uw ogen als uw reukzin zullen verrukken. Laat u verleiden door de betoverende composities van glinsterende bloemblaadjes en bladeren. Laat uw zintuigen prikkelen. Rose Noire - bloemist Elsene - neemt u mee in haar ruimte van creativiteit en vrijheid.

fleuriste ixelles

 DE NATUUR IN AL HAAR PRACHT

De natuur is in de eerste plaats onze grootste passie, we bewonderen haar en verwonderen ons erover. Bovenal wil ik jullie mijn liefde voor alle planten doorgeven. Ze is daarom constant op zoek om u te inspireren met haar ideeën. Ook onze verse bloemen worden zorgvuldig geselecteerd. Zowel hun voluptueusheid als hun puurheid zullen u daarom blijven verbazen. Onze doordachte composities weerspiegelen de harmonie en de verbondenheid van planten en grassen.

Discreet en verfijnd of eerder weelderig en uitbundig, wij bieden u schoonheid in haar puurste vorm. De combinaties en composities die ik u voorstel respecteren ook het natuurlijke ritme van de seizoenen. Daarom vindt u in mijn bloemenwinkel enkelvoudige combinaties, zowel winter als zomer. Laat u dus verleiden door onze verfijning en creativiteit. Laat uw wilde geest spreken.

 BLOEMIST ELSENE - VOOR ALLE MOMENTEN VAN HET LEVEN

Rose Noire bewerkt de bloemen en de ornamenten met smaak en creativiteit. Bovendien begeleiden wij u bij alle vieringen van het leven: liefdesverklaring, bruiloft, geboorte, jubileum, enz. Met elegantie en verfijning zal Rose Noire uw mooiste momenten opluisteren, van het eerste aangeboden boeket tot de ornamenten die uw trouwring zullen vergezellen.

Voorname boeketten of eerder grandioze bloemencomposities, ik pas me aan uw wensen van het moment aan. Ik ben hier om u te adviseren in overeenstemming met uw wensen en uw kansen in het leven.

Vraag naar de aanbevelingen van Rose Noire, een bloemist met een passie voor planten, die u evenzeer zal inspireren als de natuur. Al onze boeketten kunnen ook bezorgd worden.

UW BLOEMENDROMEN IN DE BUURT MET UW BLOEMIST IN ELSENE

Allereerst, kent u de voordelen die bloemstukken kunnen brengen ? We kunnen natuurlijk altijd zeggen dat de bloemen mooi zijn om naar te kijken. Maar dat is niet alles ! Inderdaad, de bloemcreaties hebben ook iets om uw neusgaten te verrassen en om uw decoratie te verfraaien. Er gaat niets boven een mooie bloemendecoratie om u thuis goed te voelen, toch ? En het moet gezegd dat elke gelegenheid goed is om bloemen te sturen: stuur mooie rode rozen naar uw geliefde op Valentijnsdag, bestel originele bloemversieringen voor een jubileum of koop landelijke boeketten ter ere van Moederdag. Hoe dan ook, uw ontvanger zal in de wolken zijn !

fleurs de mariage ixelles

Ik ben uw bloemist in Elsene, en mijn trendy smaak zal al uw wensen tot bloei brengen.

Dankzij de ideale ligging van mijn bloemenwinkel, kan ik snel inspelen op al uw wensen... En dat, of u nu in de buurt bent van het Luxemburgplein, de Begraafplaats Van Elsene, het Kasteleinsplein, het Tenboschpark of van Flagey.

Bovendien kunt u dankzij mijn bloemenbezorgservice aan huis bloemen laten bezorgen in verschillende wijken van Brussel, zoals Ukkel, Elsene, Sint-Gillis, Vorst of de 15 andere gemeenten..

KIES EEN GEPASSIONEERDE BLOEMIST IN ELSENE

Tegenwoordig zijn de vaardigheden van de bloemsierkunst sterk geëvolueerd. Het beroep van bloemist houdt inderdaad niet op bij het eenvoudig samenstellen van bloemen voor een boeket. Natuurlijk moet u weten hoe u moet componeren, maar het is ook nodig om smaak, finesse en kwaliteitsbloemen te gebruiken. Daarom staat Rose Noire, uw bloemist in Elsene, garant voor inspiratie en smaak. Dankzij mij zullen uw bloemen met zorg bewerkt en vertroeteld worden. Al bijna 30 jaar verliefd op bloemen en planten, bied ik in mijn winkel een grote verscheidenheid aan planten aan. Er is voor ieder wat wils : cactussen, verse, gedroogde of kunstbloemen, seizoensbloemen, bloemenkrans, etc.

Kortom, met mijn kennis en ervaring, kunnen we zeggen dat ik de gave heb om uw interieurs of uw evenementen te sublimeren ! Het is niet alleen mijn werk, maar ook mijn passie, en niets is ooit beter gedaan dan wanneer het uit liefde wordt gedaan.

BLOEMIST ELSENE - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

Neem contact op met Rose Noire

Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

  Bloemist Rose Noire - Onze adressen

  Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

  Openingsuren :
  Maandag gesloten
  Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
  Zaterdag : 10.30 - 19.30
  Zondag : 10.30 - 17.00

  +32 475 61 44 58