BLOEMEN BEZORGEN ELSENE - ROSE NOIRE

Om een geliefde te vieren, gaat er niets boven een prachtig boeket, ontworpen door Sophie. Ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag, een bruiloft of gewoon om uw liefde te verklaren, haar verfijnde bloemstukken zullen het hart van de ontvanger raken. Vertrouw op de ervaring van Rose Noire - bloemen bezorgen Elsene - om uw dierbaren te verblijden. Ook voor de mooiste gelegenheden kunt u uw geluk uitdrukken met bloemen.

livraison de fleurs ixelles

EEN UNIEK BOEKET

Sophie is bovenal een gepassioneerde, haar composities getuigen van haar liefde voor de schoonheid die de natuur te bieden heeft. In haar winkel creëert ze verrassende, harmonieuze, maar ook inventieve combinaties die u de adem benemen. Laat u betoveren door de originaliteit van haar ideeën en de puurheid van haar grassen.

Naast persoonlijk advies, bezorgen wij het bestelde boeket voor u. Zo kunnen duizend bloemblaadjes met harmonieuze kleuren worden afgeleverd bij de persoon van wie u houdt. Dankzij onze bezorgservice kunt u uw geliefde verrassen waar en wanneer u maar wilt.

Kom in de winkel om suggesties te krijgen van onze bloemist, die het perfecte boeket voor u zal vinden. Wij bevelen ook vazen aan die passen bij onze bloemenassortimenten, zodat ze ze discreet en elegant worden benadrukt. Heb dus vertrouwen in onze creativiteit en laat vooral de magie van bloemen werken.

BLOEMEN BEZORGEN ELSENE - ROSE NOIRE

Voor een privé of professionele receptie, in een kleine of grote onderneming, levert Rose Noire haar verbazingwekkende mix gekleurde bloemblaadjes. Sophie werkt aan de uitwerking van verfijnde, verleidelijke en betoverende boeketten die uw evenement een onbetwistbare grandeur verlenen. Aarzel niet om haar gepersonaliseerde aanbevelingen te vragen om een frisse en originele toets te geven aan uw feest. Vervolgens bezorgen wij de geselecteerde bloemstukken bij u.

Wilt u een boeket laten bezorgen ? Gelieve dit contactformulier in te vullen. Om uw bestelling te bevestigen, gelieve een bankoverschrijving te maken gelijk aan het bedrag van het gevraagde boeket naar :

Fleur Concept BV
Amerikaansestraat, 160
1050 ELSENE

BE47001529698080

Door uw naam en voornaam te vermelden in vrije mededeling

Verstuur ook uw bewijs van overschrijving naar het e-mailadress : rosenoire160@hotmail.com 

Opgelet : de kosten voor het bezorgen van het boeket zijn niet inbegrepen in de prijs van het boeket - Een supplement van 15€ is van toepassing voor de levering overal in Brussel - Uw transfer moet dus deze extra 15€ omvatten.

  BLOEMEN BEZORGEN ELSENE - ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

  Neem contact op met Rose Noire

  Gelieve het formulier in te vullen om ons te schrijven :

   Bloemist Rose Noire - Onze adressen

   Amerikaansestraat 160, 1050 Elsene

   Openingsuren :
   Maandag gesloten
   Dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag : 12.00 - 19.30
   Zaterdag : 10.30 - 19.30
   Zondag : 10.30 - 17.00

   +32 475 61 44 58